Mercat Americà; Segon Intent. Presentació a MARVEL i a DC.

16 abr.

Anys 2004 i 2005, com he dit en l’anterior post, estava cobrant l’atur i com és normal volia millorar la meva situació laboral, i també com és normal em volia marxar fora de l’Estat espanyol. I per què?, doncs perquè a altres parts del món, la feina de historietista està més ben valorada, o millor dit encara, les persones que valoren aquesta feina són més nombroses que aquí, el que fa que també hi hagi moltes més possibilitats per guanyar-se la vida com més m’agradaria, o sigui, dibuixant historietes. 

Aquesta teoria és molt maca, però la realitat és que on hi ha més gent que valora una determinada feina, també hi ha més gent que s’hi vol dedicar, el que vol dir que la competència és molt més alta i de molta més qualitat, i això et porta si fa o no fa, a una situació semblant a la de l’Estat espanyol a nivell de qualitat, però amb molta més gent, cosa que vol dir, que t’has de treure la son de les orelles.

Esbós coberta de presentació del meu book , a l'entrevista del saló del còmic de Barcelona del 2005.

Esbós coberta de presentació del meu book , a l’entrevista del saló del còmic de Barcelona del 2005.

Passat a net per mi mateix.

Passat a net per mi mateix.

Coberta a Color, el color el van fer els mateixos companys que varen fer el color per EPÍDÉMIE.

Coberta a Color, el color el van fer els mateixos companys que varen fer el color per EPÍDÉMIE.

L’any 2004 i també el 2005, de tot això n’era conscient però hi ha molts graus de consciència d’una cosa, i us asseguro que el meu nivell de realisme era molt alt, però a part del realisme em faltava alguna cosa més, que crec que actualment ja tinc, per dir-ho d’alguna manera, si em perdoneu, no us ho diré perquè no solucionaria res dient-vos-ho, a aquesta conclusió i heu d’arribar vosaltres sols, tot això és molt personal i també intransferible, solament us donaré una pista, i aquesta te a veure amb els següents conceptes; professionalitat, determinació, convenciment, disciplina i autocrítica, entre molts altres igual de vàlids i necessaris, i el més important de tots, no rendir-se mai …. Ha, ha, ha, semblen tòpics, però de veritat que no és broma, és així!!!!.

Per fer aquestes proves pel book, vaig agafar els personatges de SHAZAM, SUPERGIRL, i també la de MARY MARVEL, així com vaig afegir una creativitat de superhome meva.

Per fer aquestes proves pel book, vaig agafar els personatges de SHAZAM, SUPERGIRL, i també la de MARY MARVEL, així com vaig aprofitar l’avinentesa per afegir una creativitat de superhome meva.

Tot i així quan vaig presentar els meus dibuixos a MARVEL i a DC, vaig arribar bastant lluny, és a dir, vaig fer l’entrevista al Saló del Còmic de Barcelona amb el representant de DC, em sap greu però no recordo el seu nom, però va ser molt amable, i el de MARVEL,  Dan Buckley, que també ho va ser i que a més va ser el que em va derivar després per correu amb Chris Allo, que em va enviar un test per correu-e, del DARE DEVIL que en una altra entrada us ensenyaré.

Una altre coberta de prova pel book.

Una altre coberta de prova pel book.

En conclusió, vaig superar l’entrevista, vaig aconseguir seguir parlant després per e-mail amb l’editor que va venir a Barcelona de MARVEL, i aquest em va derivar amb el que feia els tests, que em va fer una prova de 5 pàgines tres d’acció i dues de tranquil·les, que vaig acabar i enviar, però que Chris Allo no em va respondre mai, per dir-me alguna cosa sobre la feina que li havia fet, si li semblava bé, o no, que havia d’arreglar o el que fos, mai em va contestar i això que li vaig estar enviant correus preguntant que és el que no li agradava de les pàgines que li havia enviat, … en fi, un desastre!!!!.

Esbós meu de la Pàgina 1 de la historieta de prova pel book.

Esbós de la Pàgina 1 de la historieta de prova pel book.

De tot això vaig voler creure, que en Chris rebia molts correus al dia, i no va tenir temps o no va poder respondre a cap dels més de 10 correus que li vaig enviar després d’enviar-li les pàgines. Perquè sinó quina altra cosa puc i podia pensar, i més en calent?. No?.

Supergirl a la Sagrada Família de Barcelona.

Supergirl a la Sagrada Família de Barcelona.

Però bé, això ja és una altra història, i en aquest post les feines que esteu veient són les que vaig presentar a l’entrevista del saló del còmic, amb el David Macho d’intèrpret, entre altres.

SHAZAAAAAMMM!!!!

SHAZAAAAAMMM!!!!

Una cosa que vaig treure clara en tot allò és que no es pot anar amb presses, i que o bé es prepara una cosa o bé es prepara una altra, o sigui o prepares un book per MARVEL, o bé el prepares per DC, o per França, però no facis els tres al mateix temps, doncs són conceptes diferents, i se’t poden barrejar els temes a l’hora de realitzar-los gràficament.

Mary Marvel a la Pedrera de Barcelona.

Mary Marvel a la Pedrera de Barcelona.

Pàgina 1 amb personatges MARVEL, aquest eren, Hercules, Thor, Tormenta, i Loki, que la liaba parda.

Pàgina 1 amb personatges MARVEL, aquests eren, Hercules, Thor, Tormenta, i Loki, que la liava parda.

Esbós de la pàgina 2.

Esbós de la pàgina 2.

Esbós pàgina 05.

Esbós pàgina 05.

Esbós pàgina 6.

Esbós pàgina 6.

Espero que us hagin agradat.

Fins la propera.

Salut!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: