All You Need is Love.

5 gen.

Per segona vegada a L’agenda del 33 recomana de TV3.

Després del bon rotllo, quasi immediat, que vaig tenir amb l’equip tècnic de TV3, que feia l’agenda del 33 recomana durant la temporada anterior, (cosa que em va alegrar moltíssim) i tot gràcies al conveni de col·laboració que s’havia signat amb l’APIC uns mesos abans, que va ser quan vaig fer la primera entrega per aquest programa amb L’Arxiu Secret de Centelles, em va tornar a tocar fer una altra Curiositat Il·lustrada per la nova temporada d’aquest programa.

Storyboard All You Need Is Love

Aquest cop l’Story-Board només va ocupar una pàgina, i només servia perquè l’equip de TV3, es fes una idea del que volia fer sobre el guió que m’havien passat.

L’APIC havia millorat les condicions del conveni que tenia amb TV3, per fer aquesta nova temporada de la Curiositat Il·lustrada, tot i així, el preu no era per llençar coets. La gent de l’equip que portava aquest programa, va comptar amb els mateixos il·lustradors que en la tongada anterior, però aquest cop van començar pels últims de la temporada anterior en fer la Curiositat Il·lustrada, així que aquest cop vaig ser dels primers.

Tot va començar el mes de novembre del 2014, per ser més exactes, era a començaments del mes de novembre, i em trobava totalment absorbit pel   Joc de Taula del VICTUS, i per la lluita que tenia amb la realització del seu tauler, i  que no estava disposat a perdre, … si algú havia de perdre que fos ell, que per alguna cosa era i és el tauler del VICTUS (que com sabeu vol dir vençuts, en llatí), bromes a part, aquell tauler em va costar molta feina, i ho recordaré tota la vida. 🙂

Plànol01bigben

Westminster Bridge damunt del River Thames i al fons el Big-Ben i el palau de Westminster. Típica postal de Londres.

Plànol01Callas

La postal anterior amb la Callas, la Maria Callas. Una de les més grans sopranos de tots els temps, va néixer a NYC, i era d’ascendència Grega. També va participar en aquell mític programa de TV, jumtament amb … 🙂

Plànol01Cbeatles

… els Beatles. En George Harrison, el Ringo Starr, el Paul McCartney, i en John Lennon, però també hi va participar en …

Plànol01miró

Joan Miró, el gran Artista i pintor Català, fill de Barcelona.

S’acabava de celebrar el Referendum per la Independència d’Escòcia el mes de setembre passat, i havia guanyat el NO, per un estret marge de població, i a Catalunya la gent no s’ho acabava de creure, perquè es tenia molt coll avall que Escòcia seria sense cap mena de dubte, independent.

Plànol02

OUR-WORLD el primer programa de la BBC i del món en fer una retransmissió en directe via satèl·lit. Era l’any 1967.

Plànol03

Joan Miró i Maria Callas van ser dues de les personalitats més destacades del programa, conjuntament amb ….

Plànol04

The Beatles, que van estrenar espessament una cançó pel programa. fixeu-vos atentament amb les fotos que hi ha penjades i m’expliqueu que hi veieu. 🙂

Aquest fet, juntament a un altre, el que prohibia celebrar cap consulta, varen animar a la gent a votar en la Consulta sobre la Independència de Catalunya,  que també es va celebrar al poc temps del referèndum escocès, i  just al mateix temps en què em trobava en ple procés de realització de la Curiositat Il·lustrada que em tocava.

Plànol05

John Winston Lennon, artísticament anomenat John Lennon va escriure la lletra i la música del ALL YOU NEED IS LOVE per aquest programa de TV de la BBC. No sé si dins d’una habitació com aquesta, però posaria la mà al foc que si ara estigués viu, probablement es solidaritzaria amb totes aquestes causes.

Com ja sabeu, la consulta a Catalunya va ser una victòria espaterrant del SÍ, SÍ. I la veritat és que aquest fet animava moltíssim, si eres partidari de la Independència, entre altres coses.

Plànol06

Plató de la BBC, on es va retransmetre l’actuació del Beatles cantant el ALL YOU NEED LOVE. 🙂

John Lennon, un dels Beatles que més he admirat pel seu compromís polític i social, i la seva bel·ligerant lluita en pro de la Pau mundial, era la principal figura de la Curiositat Il·lustrada que em tocava fer, i dic que era el principal perquè aquesta es titula All You Need is Love, que com sabeu, és una cançó escrita per John Lennon.

Plànol07

També hi van participar Mick Jagger, Keith Richards i Eric Clapton entre d’altres. 🙂

Aquesta cançó, la va escriure especialment per un programa de televisió de l’època, però d’aquest tema no us en explico res perquè ja el veureu al vídeo del la Curiositat il·lustrada que hi ha en l’enllaç d’aquí abaix:

ALL YOU NEED IS LOVE.

Espero que us hagi agradat força.

I molt d’amor per aquest nou any, 2016, que tot just comença.

Plànol08

Love is all you need, Love is all you need, Love is all you need, … Oh Yeah!!! … She loves you, yeah yeah yeah, She loves you, yeah yeah yeah … 🙂

Salut.

David

Plànol00B

The Beatles, sense ells, la música popular no seria el mateix. 🙂

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: